banner
Gündem

Memur-Sen’den Mehmetçiğe destek açıklaması

aksaray memur-sen ve sivil toplum kuruluşları platformu, türk silahlı kuvvetlerinin suriye”de sürdürdüğü afrin operasyonu zeytin dalı harekatı için basın açıklaması ve dua etkinliği düzenledi.   aksaray memur-sen ve sivil toplum..

Memur-Sen’den Mehmetçiğe destek açıklaması
banner

aksaray memur-sen ve sivil toplum kuruluşları platformu, türk silahlı kuvvetlerinin suriye”de sürdürdüğü afrin operasyonu zeytin dalı harekatı için basın açıklaması ve dua etkinliği düzenledi.  
aksaray memur-sen ve sivil toplum kuruluşları platformu, türk silahlı kuvvetlerinin suriye”de sürdürdüğü afrin operasyonu zeytin dalı harekatı için basın açıklaması ve dua etkinliği düzenledi.
15 temmuz milli İrade meydanı”nda stk platformu üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen memur-sen aksaray Şube başkanı murat günaydın, “askerlerimiz, vatanımızın bekası ve selameti için afrin”de teröre karşı zeytin dalı harekatı”nı gerçekleştiriyor” diyerek destek açıklaması yaptı. başkan günaydın, “harekatın 26. günündeyiz. “beklemesinler” diyerek cepheye koşan yiğitlerimizin kimi şehitlik makamına, kimi gazilik mertebesine ulaştı. operasyonun başlangıcından bugüne kadar “düğüne gidiyoruz” diyen 31 yiğidimizi şahadete uğurladık. aziz şehitlerimize allah”tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. rabbim kahramanlarımızı muzaffer kılsın. yâr ve yardımcısı olsun inşallah” dedi.
“sivil hassasiyeti perdelemek İsteyenler var”
başkan günaydın, “zeytin dalı harekatının gerekçelerini ve hedeflerini, anlamakta zorlananlar, yanlış anlamak için çırpınanlar, çarpıtarak anlatmak için kıvrananlar var. türkiye”nin terörle mücadele konseptini, terör örgütlerine yönelik “bitirici darbe” hamlesini, “savaş” olarak göstermeye kalkışanlar var. emperyalkulvarda, kapitalist blokta yer alan sözüm ona müttefik ve dost ülkelerin türkiye”ye yönelik örtülü savaş ilanını, “sivil hassasiyeti” ambalajıyla perdelemeye çalışanlar var” ifadelerini kullandı.
“yolumuza taş koyan Şer Şebekesidir”
başkan günaydın son açıklamasında, “afrin”de yaşananlar üzerinden ortaya çıkan iki fotoğraf var. İlki; küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan, türkiye”dir. İkincisi ise terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, silah ve mühimmat yardımlarıyla terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, bu şekilde türkiye”nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekesidir. afrin merkezli zeytin dalı harekatı”nın esbabı mucibesini doğru bir içerikle ortaya koymak gerekiyor” diye konuştu. program dua edilmesiyle son buldu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası