banner
Gündem

Meydanda 23 Nisan kutlaması gerçekleştirildi

Aksaray’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 15 Temmuz Milli İdare Meydanı’nda tören düzenlendi. 1920 yılında kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. yıl dönümü münasebetiyle meydanda coşkulu bir..

Meydanda 23 Nisan kutlaması gerçekleştirildi
banner

Aksaray’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 15 Temmuz Milli İdare Meydanı’nda tören düzenlendi. 1920 yılında kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. yıl dönümü münasebetiyle meydanda coşkulu bir program gerçekleştirildi. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Müdür Yardımcıları, Siyasi Parti İl Başkanları, öğrenciler, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlaması saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ın Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla devam eden programda Kömürcü Mehmet Baysal İlkokulu öğrencileri halk oyunları oynadı. Çocuklar hem Ramazan Bayramı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı bir arada kutlamanın heyecanını yaşadı. Meydanda yapılan etkinliklere çok sayıda vatandaş ve çocuk katıldı. Günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası