banner
Gündem

Mezuniyet coşkusu

İktİsadİ ve İdarİ bİlİmler fakÜltesİ, turİzm fakÜltesİ ve sosyal bİlİmler meslek yÜksekokulu ÖĞrencİlerİ mezunİyetlerİnİ coŞkuyla kutladi İktisadi ve İdari bilimler fakültesi, turizm fakültesi ve sosyal bilimler meslek yüksekokulu birlikteliğinde mezun..

Mezuniyet coşkusu
banner

İktİsadİ ve İdarİ bİlİmler fakÜltesİ, turİzm fakÜltesİ ve sosyal bİlİmler meslek yÜksekokulu ÖĞrencİlerİ mezunİyetlerİnİ coŞkuyla kutladi İktisadi ve İdari bilimler fakültesi, turizm fakültesi ve sosyal bilimler meslek yüksekokulu birlikteliğinde mezun öğrenciler için tören düzenlendi. aksaray Üniversitesi atletizm stadyumu”nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrenciler yeni bir hayata adım atmanın heyecanını yaşadı. ailelerin ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği törende oldukça renkli görüntüler oluştu.
dereceye gİren ÖĞrencİlere
plaket ve ÖdÜl takdİm edİldİ
mezuniyet töreni çerçevesinde sağladıkları başarı ile okullarında derece elde eden öğrencilere çeşitli hediyeler, ödül ve başarı belgesi takdim edildi.
İktisadi ve İdari bilimler fakültesi birincisi İktisat bölümü”nden dilek demir, ikincisi İktisat bölümü”nden merve köksal ve yönetim bilişim sistemleri bölümünden medine oral, fakülte üçüncüsü ise İşletme bölümü”nden buse çetin oldu.
turizm fakültesi birincisi turizm İşletmeciliği bölümünden canan semint, ikincisi semiha güneş çarpıcı ve üçüncüsü vildan aldemir oldu.
sosyal bilimler meslek yüksekokulu birincisi mehmet kılıç, ikincisi Şeyma seyhan olgun ve üçüncüsü cihan kaya oldu. dereceye giren öğrencilere aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. ayhan Özçifçi, İktisadi ve İdari bilimler fakültesi dekanı prof. dr. nafiz tok, sosyal bilimler myo müdürü doç. dr. mehmet aktaş,  turizm fakültesi dekanı prof. dr. İbrahim bakırtaş ve okul idarecileri tarafından ödül ve hediye takdimi yapıldı.
yenİ bİr hayata merhaba dedİler
Ödül töreninin ardından 2018-2019 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrenciler diplomalarını almak üzere sahneye çıktı. mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler yeni hayatlarına merhaba demek üzere kep atmak için sahne önünde toplandı. hep birlikte kep atan öğrencilerimize, cumhuriyetimizin kurucusu mustafa kemal atatürk”ün de dediği gibi “vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” ilkesine meslek hayatları boyunca bağlı kalmalarını temenni ederek bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyoruz. foto-haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası