banner
Gündem

MHP adaylarından Yazgı ’ya ziyaret

 seçim çalışmaları kapsamında milliyetçi hareket partisi merkez İlçe başkanı cavit çıtak ve milliyetçi hareket partisi milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli aksaray belediye başkanı..

MHP adaylarından  Yazgı ’ya ziyaret
banner

 seçim çalışmaları kapsamında milliyetçi hareket partisi merkez İlçe başkanı cavit çıtak ve milliyetçi hareket partisi milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı”yı makamında ziyaret etti.  seçim çalışmaları kapsamında milliyetçi hareket partisi merkez İlçe başkanı cavit çıtak ve milliyetçi hareket partisi milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı”yı makamında ziyaret etti.
ziyarette, mhp”li heyet ile belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 24 haziran seçimiyle ilgili gündeme dair genel konular üzerinde değerlendirmeler yaptı. ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan yazgı, mhp milletvekili adaylarına ve merkez İlçe başkanına teşekkür etti.
mhp merkez İlçe başkanı cavit çıtak ve mhp milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli, şehre yapmış olduğu hizmetlerden dolayı belediye başkanı haluk Şahin yazgı” ya teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası