banner
Gündem

​MHP: ‘Yapıcı ve yol gösterici muhalefet anlayışına sahibiz’

mhp aksaray İl başkanlığı”ndan yapılan basın açıklamasında yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışı ile aksaray”ın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin ve bazı sorunların dile getirildiği ifade edildi.  mhp aksaray İl başkanlığı”ndan..

​MHP: ‘Yapıcı ve yol gösterici muhalefet anlayışına sahibiz’
banner

mhp aksaray İl başkanlığı”ndan yapılan basın açıklamasında yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışı ile aksaray”ın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin ve bazı sorunların dile getirildiği ifade edildi. 

mhp aksaray İl başkanlığı”ndan yapılan basın açıklamasında yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışı ile aksaray”ın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin ve bazı sorunların dile getirildiği ifade edildi. bu çalışmalarla beraber bir çok çalışmanın tamamlandığının ifade edildiği açıklamada; “milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanımız ramazan kaşlı”nın aksaray İlimizin başlıca genel sorunları daha önce genel merkezimize resmi yazıyla bildirilmiştir. söz konusu sorunlarla ilgili mhp genel başkan yardımcısı ve İstanbul milletvekili celal adan bey, 13.07.2017 tarihinde başbakan binali yıldırım”a aksaray”ımızın bu sorunlarını cevaplandırması istemiyle soru önergesi vermiştir. tevcih edilen (7/15372) esas numaralı yazılı soru önergesine başbakan adına başbakan yardımcısı fikri işık tarafından 02 Şubat 2018 gün ve 64443507-8294 sayılı yazı ile cevap verilmiştir. mhp aksaray teşkilatımız ve mhp genel merkezimizin yapmış olduğu bu ve benzeri çalışmalar doğrultusunda; aksaray”ımızda özellikle piri mehmet alt geçidinin açılmasında, fakülte hastanesine dekan atanarak, aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi bünyesinde de olsa faaliyetlerine ve önemli ameliyatlara başlanması, aksaray valiliği koordinesinde emniyet müdürlüğümüzün uyuşturucu konusunda etkili bir şekilde mücadele etmesi, aksaray belediyesinin içme suyu ve şehir içi yolların düzenlenmesinin hızlandırılmasında etkin bir rolü olmuştur. mhp aksaray teşkilatları olarak aksaray ilimizin kalkınması, gelişmesi ve var olan sorunlarının giderilmesi, bundan sonrada yapıcı ve yol gösterici muhalefetimizle etkin bir şekilde il ve ilçelerimizde hizmetlerimize devam edeceğimiz.”denildi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası