banner
Gündem

Millet Bahçesi Kıraathanesinde sona yaklaşılıyor

belediye başkanı dr. evren dinçer tarafından hayata geçirilen millet bahçesi içerisindeki kıraathanenin inşaat çalışmalarında sona yaklaşılıyor.  kalanlar mahallesinde bulunan tarihi ve doğal güzellikleri ortaya çıkartacak olan kalanlar millet bahçesi 42..

Millet Bahçesi Kıraathanesinde sona yaklaşılıyor
banner

belediye başkanı dr. evren dinçer tarafından hayata geçirilen millet bahçesi içerisindeki kıraathanenin inşaat çalışmalarında sona yaklaşılıyor. 
kalanlar mahallesinde bulunan tarihi ve doğal güzellikleri ortaya çıkartacak olan kalanlar millet bahçesi 42 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. vatandaşların rahat bir nefes alacağı millet bahçesinin içerisine kitapseverler için millet kıraathanesi inşa edildi. 600 metrekare kapalı alana sahip olan millet kıraathanesi içerisinde kütüphane için 187 metrekarelik alan oluşturuldu. kıraathanede bulunan vatandaşların hizmetine sunulacak olan 130 metrekarelik restoranda proje kapsamında yapıldı. kaba inşaatı tamamlanan kıraathanede ince işçiliğe başlanıldı.
vatandaşların aileleri ile birlikte rahat bir nefes alacakları millet bahçesinde yaklaşık 14 bin adet ağaç dikiliyor. zengin yeşil alan varlığının yanı sıra 762 metrekare alana sahip çocuk oyun alanı, 95 metrekarelik fitness alanı, 78 aracın sığabileceği otopark, engelli araçlarının park edilebileceği 4 adet engelli açık otoparkı, 27 adet ahşap kameriye, bin 343 metrekare bitki gösteri alanı, 200 metrekarelik kuru havuz ve yürüyüş parkurları yer alıyor. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası