banner
Gündem

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir

aksaray milletvekili ayhan erel, 24 kasım Öğretmenler günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.  aksaray milletvekili ayhan erel”in yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “bugün 24 kasım Öğretmenler günü… bugün kurtuluş..

Milletleri kurtaranlar yalnız  ve ancak öğretmenlerdir
banner

aksaray milletvekili ayhan erel, 24 kasım Öğretmenler günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. 
aksaray milletvekili ayhan erel”in yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“bugün 24 kasım Öğretmenler günü…
bugün kurtuluş savaşımızın başkomutanı, cumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal atatürk”ün ‘millet mektepleri başöğretmenliği” unvanını kabul ettiği gündür.  gazi mustafa kemal atatürk”ün şu sözüne dikkat etmek gerekir, “milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.”
yine,  hz. ali der ki; “bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum”… ne yazık ki günümüzde öğretmenlerimizin kıymeti bilinmiyor. Öğretmenlerimize verilen sözler hep askıda kalıyor.  Öğretmenlerimiz neredeyse askıdaki ekmeklere bakıyor. geçim sıkıntısı yaşayan öğretmenlerimizin ek iş yapmak zorunda kalmaları birilerini nedense rahatsız etmiyor. Öğretmen ihtiyacı milli eğitim bakanlığı ve yetkili merciler tarafından defalarca gündeme getirilse de öğretmen atamaları hep bu ihtiyacın altında kalıyor.
sözleşmeli öğretmenlik, ücretli öğretmenlik gibi tepki çeken uygulamalara ise bir türlü son verilmiyor. İktidar partisine öğretmen atamaları çağrımızı sürdürüyoruz. gelin ek atama müjdesini verin, bu gün vesilesiyle gençlerimizin yüzünü güldürün, gelin sözleşmeli öğretmenlik zulmüne son verin, gelin ücretli öğretmenlik garabetinden bu öğretmenlerimizi kurtarın ve öğretmenler arasındaki ayrıma son verin diyoruz. 24 kasım Öğretmenler günü kutlu olsun. kıymetli öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası