banner
Gündem

Milli Mücadele’nin 100’üncü yılı için iftar

türkiye gençlik konseyi aksaray başkanlığı, 19 mayıs atatürk”ü anma gençlik ve spor bayramının 100. yıl dönümü için İftar programı düzenledi. türkiye gençlik konseyi aksaray başkanlığı, 19 mayıs atatürk”ü anma gençlik..

Milli Mücadele’nin  100’üncü yılı için iftar
banner

türkiye gençlik konseyi aksaray başkanlığı, 19 mayıs atatürk”ü anma gençlik ve spor bayramının 100. yıl dönümü için İftar programı düzenledi.
türkiye gençlik konseyi aksaray başkanlığı, 19 mayıs atatürk”ü anma gençlik ve spor bayramının 100. yıl dönümü için İftar programı düzenledi.
böyle anlamlı bir günde bir arada oldukları için duyduğu sevinci dile getiren türkiye gençlik konseyi genel başkanı kasım bağdu;
“böyle güzel bir programı organize eden aksaray teşkilatımıza ve özellikle İl başkanım mahmut eser beye teşekkür ediyorum. ramazan ayı gibi manevi duygu atmosferinin yoğun olduğu bir ayda 19 mayısın zaferinin 100. yılı sevincini bir arada yaşamak çok güzel. ulu Önder mustafa kemal atatürk dediği gibi  “cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz.” türkiye gençlik konseyi ve gençlik olarak bizde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeliyiz. biz her zaman gönüllere dokunmak için çalışacağız. çünkü bizim ilk hedefimiz insan kazanmaktır. amacımız ise ülkemize faydalı bir birey olup ve birey yetiştirmektir.” dedi.
programa türkiye gençlik konseyi genel başkanı kasım bağdu, ağaçören kaymakamı zikrullah erdoğan, sarıyahşi kaymakamı sercan sakarya katıldı. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası