banner
Spor

Muhteşem geri dönüş

aksaray beledİyespor bİr tarİhİ baŞariya daha İmza atti tff 3. lig 1. grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 14. haftasında deplasmanda kızılcabölükspor ile karşılaştı. karşılaşmanın ilk yarısına tutuk..

Muhteşem geri dönüş
banner

aksaray beledİyespor bİr tarİhİ baŞariya daha İmza atti

tff 3. lig 1. grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 14. haftasında deplasmanda kızılcabölükspor ile karşılaştı. karşılaşmanın ilk yarısına tutuk bir oyunla başlayan futbol temsilcimiz, 37. dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düştü. soyunma odasına 1-0 mağlup giden aksaray belediyespor, dere arasında teknik patron cem kavçak ve yöneticiler daha her şeyin bitmediğini ve ikinci yarıda her şeyi değiştirecek güce sahip olduklarını futbolculara hatırlattı.
İkinci yarıya bambaşka bir oyun disiplini ile başlayan futbol temsilcimiz aksaray belediyespor, beraberlik golü için rakip kalede baskı kurdu.
temsilcimizin baskılı oyunu 83. dakikada meyve verdi ve hakan akman”ın kaydettiği golle temsilcimiz beraberliği yakaladı. 86. dakikada sahneye çıkan enes soy kaydetti golle temsicimizi öne geçiren golü kaydetti. son haftalarda geri dönüşleriyle futbol arenasında dikkat çeken temsilcimiz 1-0 geriye düştüğü kızılcabölükspor karşılaşmasında da sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.
puanını 25″e yükselten aksaray belediyespor puan tablosunda 4. sıradaki yerini de muhafaza etti. erkan altuntaŞ”ın haberi

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası