banner
Gündem

Müteahhitler Birliği’nden İnceöz’e ziyaret

aksaray müteahhitler birliği yönetim kurulu başkanı recep akalın ve yönetim kurulu üyeleri türkiye büyük millet meçlisinde, ak parti grup başkan vekili İlknur İnceöz”ü makamında ziyaret etti.  aksaray müteahhitler birliği yönetim..

Müteahhitler Birliği’nden İnceöz’e ziyaret
banner

aksaray müteahhitler birliği yönetim kurulu başkanı recep akalın ve yönetim kurulu üyeleri türkiye büyük millet meçlisinde, ak parti grup başkan vekili İlknur İnceöz”ü makamında ziyaret etti. 
aksaray müteahhitler birliği yönetim kurulu başkanı recep akalın ve yönetim kurulu üyeleri türkiye büyük millet meçlisinde, ak parti grup başkan vekili İlknur İnceöz”ü makamında ziyaret etti. ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnceöz; “aksaray için önemli olan, bütün konularda olduğu gibi, bu yeni imar yönetmeliğinin de, aksaray için  çok önemli olduğunu, bu hususta çevre ve Şehircilik bakanı ile bizzat görüşeceğini ve takibinde olacağını”” ifade etti.
akmÜb başkanı akalın; ‘”İnşaat sektörünün temel ihtiyacı olan, aynı zamanda maliyetleri aşırı derecede etkileyen, demir piyasasının, orantısız, artması biz müteahhitleri zor duruma sokmuştur. bu artış, ister istemez tüketiciye yansımaktadır. müteahhitlerin ve tüketicilerimizin korunması için, hükümetimiz tarafından gerekenin yapılması önem arz etmektedir.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası