banner
13

Mutluluk paylaşarak çoğalır

bu dÜkkan adini fistiĞin rengİnden aliyor kaliteli doğal hammadde, el emeği ve hijyenik üretimin ustalıkla birleştiği noktalardan biri olan yeşil künefe, ‘mutluluk paylaşarak çoğalır” prensibi ile hizmet veriyor. salon şefi..

Mutluluk paylaşarak çoğalır
banner

bu dÜkkan adini fistiĞin rengİnden aliyor

kaliteli doğal hammadde, el emeği ve hijyenik üretimin ustalıkla birleştiği noktalardan biri olan yeşil künefe, ‘mutluluk paylaşarak çoğalır” prensibi ile hizmet veriyor.
salon şefi olan muzaffer İpek, lezzet sırları hakkında şu sözleri söyledi: “Üreticiler tarafından firmamıza özel üretilen, urfa- antep bölgesinin süper fıstığı, pancar şekeri ve yöresel olan peynirin tamamı kendi üretimimizdir.  yeşil künefe ailesi olarak prensip edindiğimiz kalite ve lezzet anlayışımızdan ödün vermeden hizmetteyiz ”dedi.
personel eğitiminin çok önemli bir konu olduğunun altını çizen İpek, “başarılı bir işletme mutlu misafirlerle, mutlu misafirler de mutlu ve eğitimli çalışanlarla mümkündür. bu bilinçle yeşil künefe eğitime büyük önem verir ”şeklinde konuştu.
‘doĞallik hamurumuzda var”
 ‘herkes yesin diye” yaptıkları kampanyanın işlerinin yüzde 30 arttığını dile getiren İpek, “baklava çeşitlerimiz, künefelerimiz hepsi yöresel. Şanlıurfa tatlarını aksaray”a tattırmaya geldik. bizim kültürümüzde misafirleri güzel ağırlamak çok önemlidir. oyun parkımız bile var. zaten aile kavramı da bizim için çok önemli. otoparka kadar her şeyi düşündük ki müşterilerimiz geldiklerinde bir de bununla uğraşmasınlar. nezih bir ortamda insanların tatlı yemesi için her şeye bedel. bugün burası basık bir mekân olsa yağ kokusundan müşteri oturamaz. biz şubemizi açarken, ‘farklı ne yapabiliriz” diye düşündük. baklavalarımızın en dikkat çekici kısmı ise tereyağı kokusu ve insanları kesmeyen tadı. Şanlıurfa baklavasının geleneksel yapısından taviz vermeden, geçmişten gelen bu lezzeti aksaray”a getirdik ”ifadesini kullandı. foto-haber: Şeyda coŞar
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası