banner
Asayiş

Öğrencilere terör uyarısı

aksaray emniyet müdürlüğü terörle mücadele birimi aksaray Üniversitesi (asÜ) yerleşkesinde bilgilendirme standı açtı. stantta görevli polisler tarafından aksaray Üniversitesinde öğrenim gören ve üniversiteye yeni kbaşlayan öğrencilere terör örgütleri ve örgütlerle..

Öğrencilere terör uyarısı
banner

aksaray emniyet müdürlüğü terörle mücadele birimi aksaray Üniversitesi (asÜ) yerleşkesinde bilgilendirme standı açtı.
stantta görevli polisler tarafından aksaray Üniversitesinde öğrenim gören ve üniversiteye yeni kbaşlayan öğrencilere terör örgütleri ve örgütlerle iltisaklı gruplarla ilgili olarak bilgilendirme yaptı. emniyetten yapılan açıklamada; ” Öğrencilerimizle sürekli olarak diyalog içerisinde olmayı sağlamak amacıyla asÜ yerleşkesi içerisinde stant kurulmuş olup, öğrencilerimizle doğrudan iletişime geçilerek broşür ve hediye dağıtımı ile bilgilendirme faaliyetinde bulunulmaktadır. geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir” denildi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası