banner
Gündem

‘Öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 24 kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Şahin, “nesilleri yetiştiren öğretmenlerin yarınların inşasında önemli rol oynamaktadır. her birey açısından öğretmenlerin..

‘Öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 24 kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Şahin, “nesilleri yetiştiren öğretmenlerin yarınların inşasında önemli rol oynamaktadır. her birey açısından öğretmenlerin çok özeldir. onların emek ve gayretleri ile hayatımız şekil alır. Öğretmenler sevginin, bilginin, paylaşmanın, hayal etmenin, gerçekleştirmenin sembolü, iyilik ve güzelliğin yansımasıdır. onlarla anlam dünyamız farklılaşır ve yeni ufuklarla tanışırız.  Öğretmenlerimiz, kendilerine emanet edilen öğrencilerini günün şartlarına uygun şekilde donatarak geleceğe hazırlamaktadır. bugünlere gelmemize vesile olan öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor ve günlerini kutluyoruz” ifadelerini kullandı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası