banner
13

Onlar geleceğin halkla ilişkiler uzmanı

aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi halkla İlişkiler ve reklamcılık bölümü öğrencileri, ‘halkla ilişkiler yazarlığı” dersi kapsamında gazetemizi ziyaret ederek, gazetenin çalışmaları ve işleyişi hakkında bilgi aldı. basın bülteni hazırlama, kurumsal..

Onlar geleceğin  halkla ilişkiler uzmanı
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi halkla İlişkiler ve reklamcılık bölümü öğrencileri, ‘halkla ilişkiler yazarlığı” dersi kapsamında gazetemizi ziyaret ederek, gazetenin çalışmaları ve işleyişi hakkında bilgi aldı. basın bülteni hazırlama, kurumsal web siteleri, hakla ilişkiler ve medya bağlantıları konularında muhabirlerden bilgiler alan 2″nci sınıf öğrencileri merak ettikleri soruları da yönelterek sohbet ettiler.
 “Öğrencilere, haber toplama teknikleri, basın bülteni hazırlama, kurumsal web siteleri, hakla ilişkiler ve medya bağlantıları, matbaa ve gazetenin hazırlanış aşamalarını anlattık ve gazetemizi gezdiler” diyen gazetemiz sorumlu yazı İşleri müdürü dilara çiftci, uygulamanın önemine dikkat çekerek geleceğin halkla ilişkiler uzmanlarını ve reklamcılarını sahaya davet etti.
fakülte öğrencilerine ‘geleceğe dair planlarınız neler?” sorusunu soran çiftci, gençlerden; muhabir, reklamcı, halkla ilişkiler uzmanlığı, spiker, fotoğrafçı gibi cevaplar aldı.
İnternet gazeteciliğinden, haber başlıklarında dikkat çekebilmenin öneminden, sosyal medyada haber paylaşımından bahseden çiftci, “egemen ailesi olarak ziyaretten dolayı memnuniyet duyduk. halkla İlişkiler ve reklamcılık bölümü öğrencilerine geldikleri için teşekkür ediyoruz. her meslek gibi halkla İlişkiler ve reklamcılık da sahada uygulamalı olarak öğrenilmesi gereken bir meslektir. teorik bilgiler mutlaka saha uygulamaları ile birleştirilmelidir. sizleri boş zamanlarınızda gazetemize bekliyoruz” dedi. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası