banner
Gündem

‘Ortak aklı önemsiyoruz’

Şahİn, ÖĞrencİlerle asÜ”yÜ konuŞtu  aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, dünle bugün, önceki yılla bir sonraki yıl arasında bir fark oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Şahin, yardımcıları prof. dr. ayhan..

‘Ortak aklı önemsiyoruz’
banner

Şahİn, ÖĞrencİlerle asÜ”yÜ konuŞtu 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, dünle bugün, önceki yılla bir sonraki yıl arasında bir fark oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Şahin, yardımcıları prof. dr. ayhan Özçifçi ve prof. dr. hacı murat yılmaz”la birlikte öğrencilerin sorunlarını dinledi, beklentilerini sordu ve son 2,5 yıl içinde yapılan çalışmaları anlattı. çeşitli fakültelerden öğrencileri senato salonu”nda ağırlayan prof. Şahin, ortak aklı önemsediklerini belirtti. Üniversitenin varoluş amacı olan gençleri belirli aralıklarla dinlediklerini, onların fikirleri ile yapılan çalışmaların şekillendiğini kaydeden Şahin, “İşlerimizi yaparken gözden kaçan bazı detaylar olabilir. bunları doğrudan gençlerimizden öğreniyoruz. bu toplantılar hem sorunları görmemiz ve ihtiyaç varsa yeni çözüm yolları belirlememiz açısından, hem de yaptığımız işleri gençlerimize anlatmamız açısından önemli” dedi. yeşillendirme, bisikletli ulaşım, yıl içinde yapılan konferanslar ve fiziki gelişimle alakalı projelere ilişkin kısa bir konuşma yapan asÜ rektörü, daha sonra öğrencileri dinledi. Öğrenciler, bulundukları okullara dair sorunlarını anlattı, beklenti ve önerilerini sıraladı.
rektör yardımları da notlar alarak, kendi çalışma alanlarına giren hususlara ilişkin açıklamalar yaptılar. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası