banner
Gündem

‘Ortak amaç şehre, ülkeye ve milletimize faydalı olmak’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, türkiye”nin her alandaki gelişimine denk bir şekilde çalışmalar üretme gayretinde olduklarını söyledi. avukat İbrahim ergin, rektör Şahin”i makamında ziyaret etti. Şehir ve..

‘Ortak amaç şehre, ülkeye  ve milletimize faydalı olmak’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, türkiye”nin her alandaki gelişimine denk bir şekilde çalışmalar üretme gayretinde olduklarını söyledi.
avukat İbrahim ergin, rektör Şahin”i makamında ziyaret etti. Şehir ve ülke gündemine dair istişarelerde bulunan Şahin ve ergin, türkiye”nin gelişmesi ve bugün bulunduğu noktadan daha ileriye gidebilmesi için herkesin üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirttiler. prof. Şahin, öğrencilerin, yarının türkiye”sinin yöneticileri olacağını ve köklerine bağlı, geleceği okuyabilen bireyler yetiştirmenin önemini iyi bildiklerini söyleyerek, “herkesin ortak amacı ülkesine, şehrine ve milletine faydalı olmaktır. biz de bu düsturla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
asÜ”nün gelişimini ve özellikle son 3 yıl içinde yakaladığı ivmeyi yakından takip ettiklerini kaydeden avukat İbrahim ergin ise rektör Şahin”e başarılı çalışmaları münasebetiyle teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası