banner
Gündem

Ortaköy kaymakamı Görmüş Rektör Şahin’i ziyaret etti

  aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, içinde bulundukları şehrin değerlerini önemsediklerini ve Üniversitenin sorumluluk alanına giren her konuyu titiz şekilde çalıştıklarını ifade etti.    aksaray Üniversitesi (asÜ)..

Ortaköy kaymakamı Görmüş  Rektör Şahin’i ziyaret etti
banner

 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, içinde bulundukları şehrin değerlerini önemsediklerini ve Üniversitenin sorumluluk alanına giren her konuyu titiz şekilde çalıştıklarını ifade etti. 
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, içinde bulundukları şehrin değerlerini önemsediklerini ve Üniversitenin sorumluluk alanına giren her konuyu titiz şekilde çalıştıklarını ifade etti. ortaköy kaymakamı fatih görmüş rektör Şahin”i ziyaret etti. İlçelerdeki okulların gelişimine dair yaptıkları çalışmaları anlatan; bu kapsamda ortaköy meslek yüksekokulu”na sosyal güvenlik programının kurulduğunu anımsatan Şahin, yeni programın ilçedeki öğrenci sayısını arttıracağını belirtti. hayatta karşılığı olan adımlar atmaya gayret ettiklerini de ifade eden asÜ rektörü, el birliği ile şehir için çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti. kaymakam görmüş de, rektör Şahin”e çalışmalar münasebetiyle teşekkür etti ve kurumlar arası işbirliğinin gelişmesi adına üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını vurguladı. ziyaretin ardından Şahin, konuğuna kısaca kampüsü tanıttı. rektör Şahin ve kaymakam görmüş yapımı kısa süre önce tamamlanan bisiklet sahasında (velodrom) mini bir gezi de yaptı. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası