banner
Asayiş

Otomobil bariyere çarpıp alev aldı; baba ve 2 oğlu yaralandı

Aksaray’da önüne çıkan araca çarpmamak için sürücüsünün ani fren yaptığı otomobil, takla atıp bariyerlere çarptı. Otomobilin alev aldığı kazada, baba ve 2 oğlu yaralandı. Kaza, Aksaray- Konya kara yolunun 4’üncü..

Otomobil bariyere çarpıp alev aldı; baba ve 2 oğlu yaralandı
banner

Aksaray’da önüne çıkan araca çarpmamak için sürücüsünün ani fren yaptığı otomobil, takla atıp bariyerlere çarptı. Otomobilin alev aldığı kazada, baba ve 2 oğlu yaralandı.
Kaza, Aksaray- Konya kara yolunun 4’üncü kilometresinde meydana geldi. Enes A’nın (22), aniden yola çıkan araca çarpmamak için ani fren yaptığı 33 plakalı otomobili, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, takla atarak bariyerlere çarptı.

Kazanın ardından araç alev aldı. Kazada sürücü Enes A. ile ağabeyi Ali A. (23) ve babaları Adnan A. (57) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Zaman zaman küçük çaplı patlama seslerinin duyulduğu otomobildeki yangın ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bursa’dan memleketleri Adana’ya gitmek için yola çıktıklarını söyleyen sürücü Enes A, “Bir araç önümüze çıkınca, ben de ona çarpmayayım diye direksiyonu çevirip, firene bastım. Yağışlı havada araç kayıp 4-5 takla attı. Sonrasında da bu hale geldik. Biz hastaneye gelirken aracımız tamamen yanmış. Memleketimize gidiyorduk.” dedi. Foto-Haber :Erkan Altuntaş

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası