banner
Gündem

Özel çocuklara özel gezi

korkmaz, dİĞer İllere kiyasla aksaray”in İnsanİ yardim konusunda çok İsteklİ ve hassas olduĞunu belİrterek, İdlİb”e vatandaŞlarin sahİp çikmasindan duyduklari memnunİyetİ dİle getİrdİ aksaray İnsani yardım vakfı (İhh), yetimler için karne..

Özel çocuklara özel gezi
banner

korkmaz, dİĞer İllere kiyasla aksaray”in İnsanİ yardim konusunda çok İsteklİ ve hassas olduĞunu belİrterek, İdlİb”e vatandaŞlarin sahİp çikmasindan duyduklari memnunİyetİ dİle getİrdİ

aksaray İnsani yardım vakfı (İhh), yetimler için karne şenliği düzenledi. her yıl bir hayırsever tarafından finanse edilen etkinlik yetimler ve anneleri için eğlenceli bir etkinlik olarak hatıralarda yerini alıyor. bu tür etkinliklerle çocukların sürekli gelişim ve başarıya teşvik edildikleri belirtiliyor.
aksaray İhh başkanı Şenol korkmaz, yetimleri, büyük bir hassasiyetle mutlu etme, sıkıntı yaşamadan onları hayata hazırlama gayreti içinde olduklarını belirtti. aksaray”da insanlarda yetim hassasiyetinin üst düzeyde olduğunu belirten korkmaz, yetim projesi kapsamında ayda 150 lira ile bir yetimin desteklenebileceğini belirtti.

276 yetİme

dÜzenlİ destek

yetim projesi kapsamında aksaray doğumlu 276 özel çocuğa aylık 150 lira maddi destek sağlandığını belirten korkmaz, bununla birlikte yurt dışında iç savaş, açlık, salgın, hastalık, ve benzeri sebeplerden babalarını kaybetmiş 377 yetimi aksaray”lı hayırseverlerin destekleriyle proje kapsamına aldıklarını sözlerine ekledi. dünya genelinde bu sayının yaklaşık 130 bin olduğunu hatırlatan korkmaz, yetim hassasiyeti olan herkese teşekkür etti.

yetİm dayaniŞma

gÜnlerİ baŞliyor

her yıl olduğu gibi bu yıl da yetimlerin varlığının ve ihtiyaçlarının gündeme getirilmesi amacıyla üç ay süren kalkındırma projelerinin başladığını ifade eden aksaray İhh başkanı Şenol korkmaz, türkiye ile birlikte dünya genelinde yetimlerin kendi ayakları üzerinde durabilecekleri projelerle desteklenmelerinin amaçlandığını söyledi. hayırseverleri yetimlere sahip çıkmaya davet eden korkmaz, en güzel yatırımın insana olduğunu vurguladı.

ocak ayinda

7 tir yardim

un, kömür ve battaniye içerikli toplam 7 tır yardımın İdlib”e gönderildiğini ifade eden korkmaz, şubat ayında 2 tır un ve bir tır battaniyenin daha bölgeye gönderileceğini, ayrıca bot ve mont yardımı yapılacağını sözlerine ekledi.

aksaray”dan gönderilen yardımların mağdur suriyelilere ulaştığını görsel belgelerle vatandaşlara sosyal medya ve basın aracılığıyla duyurduklarını belirten korkmaz, şeffaflık ilkesi gereği böyle bir yol izlediklerini, hayırseverlerin, yaptıkları bağışların yerine ulaştığını bilmelerinin en temel hakları olduğunu söyledi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası