banner
Gündem

Parklar rengârenk görünüme kavuşuyor

aksaray belediyesi, alt ve üst yapıdaki hummalı çalışmanın yanı sıra şehir estetiğine katkı sunmaya devam ediyor.  bu çalışmalar kapsamında aksaray”ın en büyük mahallelerinden biri olan paşacık mahallesi”ni de alışıla gelmişin..

Parklar rengârenk görünüme kavuşuyor
banner

aksaray belediyesi, alt ve üst yapıdaki hummalı çalışmanın yanı sıra şehir estetiğine katkı sunmaya devam ediyor.  bu çalışmalar kapsamında aksaray”ın en büyük mahallelerinden biri olan paşacık mahallesi”ni de alışıla gelmişin dışında bir görselliğe ve eğlence şansına sahip olan yeni çocuk parkı mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı.
çok yakında açılışı gerçekleştirilecek paşacık park”ta yeni nesil oyuncaklar çocukların fiziksel gelişimine katkı sağlarken eğlence dünyalarına da zenginlik katacak.
aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer şunları söyledi; “aksaray”ımız için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürürken sosyal yaşama katkı sunmaya da devam ediyoruz. Şehir genelinde bulunan birçok parkımızı revize ederken birçok noktada da yeni parklar kazandırıyoruz. mevcut parklarımız ve spor alanlarımızda koşulları daha sağlıklı bir hale kavuştururken diğer yandan yıpranan bölümleri hem yeniliyor hem de daha renkli bir görünüme kavuşturuyoruz. yapımını tamamladığımız ve çok yakında açılışını gerçekleştireceğimiz paşacık parkımızı da hemşerilerimizin hizmetine sunacağız parkımız aksaray”ımıza hayırlı olsun” dedi.
6 bin metrekare alana kurulan, modern ve farklı görünümüyle ilgi odağı olan parkta oyun alanlarının dışında spor sahaları, survivor parkuru, trambolin ve 500 metre yürüyüş yolu bulunuyor. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası