banner
Gündem

Promosyonda kişiye özel ürünler üretiyoruz

aksaray damla promosyon yetkilisi hacı mustafa umar, “bu yıl promosyonlar yüzde 40 yerli ürünlerden oluşuyor. bu da üretim sevindirici bir durum. bu oran ilerleyen yıllarda daha da artacak." dedi. aksaray..

Promosyonda kişiye  özel ürünler üretiyoruz
banner

aksaray damla promosyon yetkilisi hacı mustafa umar, “bu yıl promosyonlar yüzde 40 yerli ürünlerden oluşuyor. bu da üretim sevindirici bir durum. bu oran ilerleyen yıllarda daha da artacak." dedi.
aksaray damla promosyon yetkilisi hacı mustafa umar, “bu yıl promosyonlar yüzde 40 yerli ürünlerden oluşuyor. bu da üretim sevindirici bir durum. bu oran ilerleyen yıllarda daha da artacak." dedi.
günümüzde reklam bir ihtiyaç ve promosyonda bunun bir kısmını oluşturduğunu belirten  umar ,yıllardır kalem, çakmak, ajanda gibi ürünler tercih edilirken şimdi ise teknolojinin gelişmesi ile birlikte kişiye özel, dijital ürünler ağırlık kazandı. doğum günü  ,sevgiler günü gibi özel günlerden dolayı yıl boyunca promosyon ürünlerine talep olsa da yılbaşı promosyonu anlayışı da devam ediyor.bunun yanında  yeni yıl ile promosyon sektöründe başlayan  hareketlilik sürüyor."dedi.
kişiye özel promosyonlar son yılarda revaçta
aksaray damla promosyon yetkilisi hacı mustafa umar umar,promosyon sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. promosyonda binlerce çeşidin olduğunu ifade eden umar, sektörde promosyon çanta ,baskı elbise ,forma , eşofman ,tişörtlere baskı yapıyoruz. bunun yanında ahşap lazer tasarım markalama kazıma ve balon, şapka gibi bir çok şeye firmaların baskılarını yapıyoruz. aksaray  genelinde kişiye özel promosyonlar üretiyoruz. Özel günler de  işlerimiz daha da artıyor. baskı teknolojileri ilerlediği için biraz daha istenilen ürün yakalanabiliyor.” dedi.
İş teknolojiye döndü
promosyon sektöründe son bir iki yıla kadar yüzde 90 çin ve uzakdoğu menşeili ürünlerden oluştuğunu ifade eden umar , “son dönemde belli gruplarda yerli üretimler biraz hızlandı. defter, tekstil grubu ürünlerde yapılan yerli üretim piyasa açısından iyi bir durum.  bizim ağırlık olarak çalıştığımız ahşap ve kişiye özel ürünlerde bünyemizde olan lazer  gibi cihazlarla kendi ürün gruplarını oluşturuyoruz. lazer gibi cihazlar promosyonu çok daha hızlandırdı." diye konuştu.foto-haber :ali furat
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası