banner
Gündem

Protokol, üniversiteli gençlerle bir araya geldi

vali hamza aydoğdu, belediye başkanı dr. evren dinçer ile beraberinde il kurum müdürleri, aksaray kyk erkek öğrenci yurdunda üniversiteli öğrencilerle bir araya geldiler. erkek öğrenci yurdu çok amaçlı salonunda öğrencilerle..

Protokol, üniversiteli gençlerle bir araya geldi
banner

vali hamza aydoğdu, belediye başkanı dr. evren dinçer ile beraberinde il kurum müdürleri, aksaray kyk erkek öğrenci yurdunda üniversiteli öğrencilerle bir araya geldiler.
erkek öğrenci yurdu çok amaçlı salonunda öğrencilerle buluşan vali aydoğdu ve başkan dinçer gençlere çiğ köfte ikramında bulundu. gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edilen görüşmede öğrenciler bağlama çalarak şarkı söylediler. Öğrencilerin soruları üzerine tecrübelerini aktaran İl protokol üyeleri, gençlerle uzun uzun sohbet etti.  kendi öğrencilik yıllarında yaşadığı anılarını öğrencilerle paylaşan başkan dinçer”de gençlerin kendisini en güzel şekilde yetiştirmesi gerektiğini vurguladı.
dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “siz ülkemizin yarınlarısınız, öğrencilik yılları en verimli ama en hızlı geçen zamanlardır. bu zamanlarınızın kıymetini bilin, en verimli şekilde geçirmeye çalışın. çünkü öğrencilik yıllarında edinilen deneyimler hayatınız boyunca sizin faydanıza olacaktır. bizler belediye olarak projelerimizi sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza uygun şekilde hayata geçirmeye çalışıyoruz. belediye hizmetlerimizden faydalanın. eksik gördüğünüz hizmetler noktasında da mutlaka bize durumu bildirin.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası