banner
Gündem

PTT ‘den esnaf ve sanatkarlara indirim

aksaray ptt başmüdür ali İrfan gönül, esnaf ve sanatkarlar odası başkanı doğan ceylan”ı ziyaret ederek, ptt tarafından esnaf ve sanatkarlara yönelik başlatılan indirim kampanyası ile ilgili bilgiler verdi.  aksaray ptt..

PTT ‘den esnaf ve sanatkarlara indirim
banner

aksaray ptt başmüdür ali İrfan gönül, esnaf ve sanatkarlar odası başkanı doğan ceylan”ı ziyaret ederek, ptt tarafından esnaf ve sanatkarlara yönelik başlatılan indirim kampanyası ile ilgili bilgiler verdi. 
aksaray ptt başmüdür ali İrfan gönül, esnaf ve sanatkarlar odası başkanı doğan ceylan”ı ziyaret ederek, ptt tarafından esnaf ve sanatkarlara yönelik başlatılan indirim kampanyası ile ilgili bilgiler verdi. posta ve telgraf gönderilerinde yüzde 20 indirim uygulandığı ve pttavm internet sitesinden alışverişlerde de cüzi kargo imkanı sağlandığını ifade eden başmüdür gönül; “gümrük ve ticaret bakanlığı bünyesinde yer alan esnaf ve sanatkarlar genel müdürlüğü ile ptt Şirketi arasında imzalanan protokol kapsamında esnaf ve sanatkarlar konfederasyonu (tesk) bünyesinde yer alan esnaf ve sanatkarların esnaf kartlarını ibraz etmeleri şartıyla yurt içinde gönderecekleri aps kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerine mevcut ptt a.Ş. posta ve telgraf Ücreti tarifesi üzerinden %20 oranında indirim tüm ptt merkez ve ptt Şubelerinde uygulanacaktır. ayrıca, esnaf ve sanatkarlarımız Şirketimiz e-ticaret mağazası olan www.pttavm.com ‘den ürün satışı ve ürün alışı yapabilir. sitemizde yaptıkları satışlar ve alışların kargo ücretleri çok cüzi bir miktardır. esnaf ve sanatkarımızın www.pttavm.com adresli sitemizi ziyaret etmelerini tavsiye ederiz.”diye konuştu. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası