banner
Gündem

Ramazan boyunca söyleşi programları

AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE DÜZENLENEN MUKABELE PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR Aksaray Belediyesi kadınların Ramazan ayının manevi atmosferini ey iyi şekilde hissedebilmesi için AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinde kadınlara Ramazan ayı..

Ramazan boyunca  söyleşi programları
banner

AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE DÜZENLENEN MUKABELE PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi kadınların Ramazan ayının manevi atmosferini ey iyi şekilde hissedebilmesi için AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinde kadınlara Ramazan ayı boyunca tefsir, mukabele, dini değerler eğitimi ve İslam’a dair söyleşi programları düzenliyor.

Aksaray Belediyesine bağlı 4 ayrı Kadın Aktivite Merkezinde ve AKMEK merkezlerinde gerçekleşen mukabele programı, eğitim ve söyleşiler Aksaray İl Müftülüğü personeli ve Aksaray Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından veriliyor.

Aksaray Merkez AKMEK hizmet binasında, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde, Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezinde ve Küçük Bölcek, Nakkaş Hasas Kadın Aktivite Merkezlerinde her gün Saat:11.00-12.00 arasında mukabele programı düzenleniyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan programlardan ortalama günlük 800’e yakın kadın faydalanıyor.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası