banner
Gündem

‘Ramazan dayanışma ayıdır’

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl teşkilatı mustafa çölkesen, ramazan ayı”nda gözlükuyu, dikmen ve karacaören köylerini ziyaret etti. yaptığı ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan çölkesen,”mübarek ramazan ayının gelmesi nedeniyle hasandağı yöresinde..

‘Ramazan dayanışma ayıdır’
banner

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl teşkilatı mustafa çölkesen, ramazan ayı”nda gözlükuyu, dikmen ve karacaören köylerini ziyaret etti.

yaptığı ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan çölkesen,”mübarek ramazan ayının gelmesi nedeniyle hasandağı yöresinde bulunan gözlükuyu, dikmen ve karacaören köylerini ziyaret ederek liderimiz devlet bahçeli”nin selamlarını ilettik ve vatandaşlarımızın ramazan aylarını kutladık. on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayı ihtiyacı olanların, öksüz ve yetimlerin gözetildiği yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. nitekim peygamber efendimiz hz. muhammed "komşusu açken tok yatan bizden değildir" demiştir. teşkilat olarak bu kutlu ayda yapılacak yardımlaşma ve paylaşmanın önemini biliyoruz. peygamber efendimiz hz. muhammed”in (s.a.v.) "sağ elin verdiğini sol el bilmemeli" hadîs-i şerifi ışığında çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası