banner
Gündem

‘Ramazanın en güzel yanı aynı sofrada buluşmaktır’

baŞkan yazgi, taŞpazar ve pamucak mahallerİnden 3 bİn kİŞİyle İftar sofrasinda buluŞtu aksaray belediyesi ramazan ayı etkinlikleri içerisinde binlerce vatandaşı iftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor. geleneksel mahalle İftarı bu kez..

‘Ramazanın en güzel yanı  aynı sofrada buluşmaktır’
banner

baŞkan yazgi, taŞpazar ve pamucak mahallerİnden 3 bİn kİŞİyle İftar sofrasinda buluŞtu
aksaray belediyesi ramazan ayı etkinlikleri içerisinde binlerce vatandaşı iftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor.
geleneksel mahalle İftarı bu kez taşpazar ve pamucak mahallesi ile devam etti.
İl müftülüğü önündeki parka düzenlenen iftar programın, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile taşpazar ve pamucak mahallelerinden vatandaşlar katıldı.
3000 kişinin katıldığı “gönül sofrası” iftar yemeği büyük ilgi görürken, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, iftar saatini bekleyen vatandaşları tek tek ziyaret ederek sohbet etti.
ziyaret sırasında , "rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin" diyen başkan yazgı, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada ramazan ayının bolluk ve bereketi temsil ettiğini belirterek, "ramazanın en güzel yanı aynı sofrada buluşmak. ramazanlar bizlerin kaynaşmasını, birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza vesile oluyor. allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşallah" dedi.
mahalle iftarından sonra beyaz masa biriminde görevli ekipler, halktan gelen talepleri toplamak üzere alana kurulan çadırda vatandaşların isteklerini kayıt altına aldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası