banner
Gündem

‘Ramazan’ın huzur iklimini birlikte soluduk’

aksaray valisi hamza aydoğdu ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. aydoğdu yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi: “rahmet ve bereketiyle bizleri kuşatan bir ramazanı birlikte yaşayıp geride bıraktık. bu ramazan”da..

‘Ramazan’ın huzur iklimini birlikte soluduk’
banner

aksaray valisi hamza aydoğdu ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. aydoğdu yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi: “rahmet ve bereketiyle bizleri kuşatan bir ramazanı birlikte yaşayıp geride bıraktık. bu ramazan”da “İftarda birlikteyiz” diyerek ilçe, belde ve köylerimizde; aziz şehitlerimizin aileleri, kahraman gazilerimiz, sevgi evlerindeki çocuklarımız, huzurevlerindeki büyüklerimiz, öğrenci kardeşlerimiz, muhtarlarımız ve kıymetli vatandaşlarımızla gönül sofralarında bir araya geldik. gönlümüz bir, soframız bir oldu. “gurbetteki ailem” projemizle üniversitede okuyan ve ailelerinden uzakta, yurtlarda kalan beş bin öğrencimizi evlerimizdeki iftarlarda misafir ettik. çünkü biz büyük bir aileyiz. Öğrencilerimiz de misafiri oldukları evde “evin kızı” “evin oğlu” oldular. bu, samimiyetin nahif bir tezahürü idi. zaman zaman gündüzler yetmedi. nöbetteki polislerimiz, jandarmamız, umke ve 112 acil sağlık hizmetleri personelimizle sahurlarda buluşup ramazanın huzur iklimini birlikte soluduk. salihler şehrinde bu güzelliklerin hepsine birlikte imza attık. makam ve mevkilerin hepsi gelip geçici. geride sadece hikayelerimiz kalacak. hep birlikte yazdığımız bu hikayeler, gönüllere dokunmuş, yıllarca devam edecek dostluklar oluşturmuştur. Şehrimizde oluşturduğumuz bu birlik ve dirliğimizin daim olmasını temenni ediyor, vatandaşlarımıza al bayrağın gölgesinde hayırlı uzun ömürler, sağlık ve esenlikler diliyorum. bu vesileyle ramazan bayramını tebrik ediyorum. sağ olun, var olun.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası