banner
Gündem

Rektör Şahin Güzelyurt’u turunda

gÜzelyurt kaymakamina nezaket zİyaretİ   gÜzelyurt kaymakamina nezaket zİyaretİ   aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, güzelyurt kaymakamı muhammet tugay”a nezaket ziyaretinde bulundu.   güzelyurt İlçesi”nin tarihi ve..

Rektör Şahin  Güzelyurt’u  turunda
banner

gÜzelyurt kaymakamina nezaket zİyaretİ
 
gÜzelyurt kaymakamina nezaket zİyaretİ
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, güzelyurt kaymakamı muhammet tugay”a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
güzelyurt İlçesi”nin tarihi ve turistik özellikleri ile şehir için çok önemli bir merkez olduğunu ve buradaki okulu daha da geliştirerek, ilçenin potansiyeline katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirten Şahin, işbirliğinin önemine dikkat çekti. yerel idare ve asÜ işbirliği ile pek çok çalışmanın ilçede hayata geçtiğini anımsatan rektör Şahin, “sayın kaymakamımız da bizlere çalışmalarda önemli katkılar sunuyorlar. kendilerine çok teşekkür ediyoruz. el birliği içinde ilçemizin daha da gelişmesine katkı sunmaya gayret edeceğiz” dedi. kaymakam tugay da Şahin”e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve güzelyurt myo”nun ilçenin en önemli değerlerinden birisi olduğunu kaydetti.
 
Şahin”e, ziyareti esnasında rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, güzelyurt myo müdürü prof. dr. hüseyin Ünlü, sağlık bilimleri enstitüsü müdürü abidin Ünal ve Öğretim görevlisi muhammet gümüşsoy eşlik etti.
 
İlçe-myo İŞbİrlİĞİ gÜzelyurt”ta baŞarili Şekİlde İlerlİyor
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, güzelyurt belediye başkanı Ünal demircioğlu”na tebrik ziyaretinde bulundu.
 
yerel seçimlerin ardından yeniden İlçe belediye başkanlığına seçilen Ünal demircioğlu”nu kutlayan ve görevinde başarılar dileyen rektör Şahin, “belediye başkanımız, ilçedeki okulumuzla alakalı her zaman bizlerin yanında oluyor. kendisine teşekkür ediyoruz. eğitim ve kültür-sanat alanlarında okulumuz, yıl içinde pek çok farklı türden etkinlik gerçekleştiriyor. İlçe-myo işbirliği güzelyurt”ta başarılı bir şekilde sağlanmış durumda. burada sayın belediye başkanımızın da çok önemli katkıları var. kendisine çok teşekkür ediyoruz. İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
belediye başkanı Ünal demircioğlu da, ziyaretleri münasebetiyle rektör Şahin, rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, güzelyurt myo müdürü prof. dr. hüseyin Ünlü, sağlık bilimleri enstitüsü müdürü abidin Ünal ve Öğretim görevlisi muhammet gümüşsoy”a teşekkür etti.
 
Şahİn, gÜzelyurt myo çaliŞanlariyla buluŞtu
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, güzelyurt meslek yüksekokulu personeli ile karballa otel”de bir araya geldi.
 
tamamlanmak üzere olan eğitim-öğretim döneminin değerlendirildiği toplantıda, yeni döneme dair planlar ve hazırlık çalışmaları gözden geçirildi. okulun fiziki ihtiyaçları başta olmak üzere, eğitim-öğretimle alakalı tüm donanımlarının olabilecek en iyi seviyeye getirildiğini belirten rektör Şahin, samimi gayretlerle hem öğrenciler, hem de personel için en iyi eğitim-öğretim ortamlarını oluşturmaya gayret ettiklerini belirtti. hayatta karşılığı olan bölüm ve programlarla büyümeye çalıştıklarını ve güzelyurt”ta da bu şiarla çalıştıklarını vurgulayan prof. Şahin, “okulumuzda çalışmalar verimli şekilde devam ediyor. belli aralıklarla çalışma arkadaşlarımızla bir araya geliyor hem gündemimizi istişare ediyor, hem de anlamlı zaman geçiriyoruz” dedi.
 
güzelyurt myo müdürü prof. dr. hüseyin Ünlü, mevcut dönemde üretilen çalışmalar ve yeni dönem için hazırlıklarını yaptıkları projelere dair rektör Şahin”i bilgilendirdi. (haber mer

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası