banner
Gündem

Resim ve heykel çalışmalarını Vali Pekmez’e gösterdiler

gÜzel sanatlar lİsesİ ÖĞretmenlerİnden valİ aykut pekmez”e zİyaret aksaray güzel sanatlar anadolu lisesi Öğretmenleri Özgür çağlar ve İlkay İnci beraberinde aksaray kapadokya gazeteciler cemiyeti başkanı mahmut eskil ile birlikte vali..

Resim ve heykel çalışmalarını Vali Pekmez’e gösterdiler
banner

gÜzel sanatlar lİsesİ ÖĞretmenlerİnden valİ aykut pekmez”e zİyaret aksaray güzel sanatlar anadolu lisesi Öğretmenleri Özgür çağlar ve İlkay İnci beraberinde aksaray kapadokya gazeteciler cemiyeti başkanı mahmut eskil ile birlikte vali aykut pekmez”i ziyaret ettiler.  aksaray”ın tanıtımına katkı sağlayacak resim ve heykel çalışmalarını vali aykut pekmez”e gösteren çağlar, kendi yapmış olduğu aksaray malaklısı heykelini vali aykut pekmez”e hediye etti.  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vali pekmez, aksaray”ın değerlerini resim ve4 heykellerine aktaran çağlar ve beraberindekilere aksaray”ın tanıtımına katkı sağladıkları için teşekkür ederek başarılar diledi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası