banner
Gündem

‘Sağlık çalışanlarının maaşları da artırılsın’

saĞlikçilar doktorlara yapilan zammin tÜm saĞlik çaliŞanlarina yapilmasi İstedİler aksaray sağlık-sen başkanı rıfat kaya, doktorlara yapılan zammın diğer sağlık çalışanlarını da kapsamasını istedi. aksaray eğitim ve araştırma hastanesi önünde toplanan..

‘Sağlık çalışanlarının  maaşları da artırılsın’
banner

saĞlikçilar doktorlara yapilan zammin tÜm saĞlik çaliŞanlarina yapilmasi İstedİler
aksaray sağlık-sen başkanı rıfat kaya, doktorlara yapılan zammın diğer sağlık çalışanlarını da kapsamasını istedi.
aksaray eğitim ve araştırma hastanesi önünde toplanan sağlık çalışanları, doktorların maddi haklarının iyileştirilmesine yönelik düzenlemenin diğer sağlıkçıları kapsamamasına tepki gösterdi.
kaya, burada yaptığı açıklamada, kovid-19 salgınıyla geçen yaklaşık 2 yıllık sürede tüm sağlık çalışanlarının özveriyle çalıştığını vurguladı.
salgına karşı mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık personeline allah”tan rahmet, ailelerine sabır dileyen kaya , "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar dikkate alındığında yapılacak iyileştirmenin herkes tarafından memnuniyetle karışılandı. çünkü döviz kuru almış başını gidiyor ve artan enflasyon nedeni ile ürünlerin etiketi her geçen gün değişiyor. hayat net açıdan ateş pahası ve böyle bir ortamda, sadece hekimlere yönelik bir iyileştirme yapılacağı açıklandı. hekimlere yapılan açıklama çok yerinde bir açıklamadır. biz bunu sonuna kadar destekliyoruz. diğer sağlık çalışanlarının da maaşlarının artırılması istiyoruz”diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası