banner
Gündem

Şahin ‘Deprem bölgesiyle her an iletişim halindeyiz’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, memleketi deprem bölgesindeki iller olan 190’a yakın çalışanla sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. ÇALIŞANLARIMIZLA BELİRLİ ARALIKLARLA GÖRÜŞÜLÜYOR Bölge nüfusuna kayıtlı yaklaşık 190..

Şahin ‘Deprem bölgesiyle her an iletişim halindeyiz’
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, memleketi deprem bölgesindeki iller olan 190’a yakın çalışanla sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

ÇALIŞANLARIMIZLA BELİRLİ ARALIKLARLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Bölge nüfusuna kayıtlı yaklaşık 190 çalışanla iletişimin belirli aralıklarla devam ettiğini, yaptıkları görüşmelerde hem kendilerinin hem de ailelerinin ve yakınlarının sağlık durumlarına ve ihtiyaçlarına dair bilgiler aldıklarını dile getiren Rektör Şahin, “Ülkemiz, tarihin en büyük deprem felaketleriyle sarsıldı. Kalbimiz, dualarımız, aklımız bölgedeki kardeşlerimizle. Yaraları sarmak adına yoğun bir çalışma var. Biz de bu çalışmalara mümkün olan her katkıyı vermeye gayret ediyoruz. Alınması gereken önlemleri hızlı biçimde aldık. Gerek kurumsal gerekse diğer kurumların yaptığı faaliyetlere dâhil olarak hayatın normalleşmesi için mücadele ediyoruz” dedi.

EKİPLER, BÖLGEDE YÜRÜTÜLEN FARKLI ÇALIŞMALARDA GÖREV ALIYOR

İlk günden bu yana yürütülen maddi, manevi ve fiziki çalışmalara destek olmaya gayret ettiklerini anımsatan Rektör Şahin, “Bölgede görevli 40’a yakın çalışanımız görevini tamamladı ve geri döndü. Arkadaşlarımız enkaz kaldırma, arama-kurtarma ve yardımlaşma gibi çalışmalarda görev üstlendiler. Öte yandan, kampüste kurduğumuz Kriz İletişim Merkezimiz öğrencilerimizle, personelimizle ve diğer kurumlarla iletişimi sağlıyor, ihtiyaçları belirliyor ve yardım kampanyalarını yönlendiriyor. Bu hafta yedi çalışanımızı daha bölgeye görevlendirdik. Bu arkadaşlarımız da afet bölgelerinde sağlık ve çevre başta olmak üzere; yapılaşma, zemin, görüntüleme ve depremsellik gibi konularda ilgili kurumlara destek sağlayacak” dedi.

Rektör Yusuf Şahin, Devletin ve milletin el birliği ile bu zor günlerin de aşılacağını, süreç boyunca üzerlerine düşen tüm görevleri büyük bir dikkatle yerine getirmeyi sürdüreceklerini vurguladı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası