banner
Gündem

Şahin; ‘El birliği içinde çalışmayı sürdüreceğiz’

baŞari bİr ekİp İŞİdİr aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, “aynı gemideyiz” bilinci içerisinde, Üniversiteyi bugün bulunduğu yerden daha iyi noktalara getirmek için gayret gösterdiklerini söyledi. Şahin, yeni..

Şahin; ‘El birliği içinde  çalışmayı sürdüreceğiz’
banner

baŞari bİr ekİp İŞİdİr aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, “aynı gemideyiz” bilinci içerisinde, Üniversiteyi bugün bulunduğu yerden daha iyi noktalara getirmek için gayret gösterdiklerini söyledi.
Şahin, yeni binada hizmetlerini sürdüren İç denetçi nevin girgin ve hukuk müşaviri berkant göçer”i çalışma ofislerinde ziyaret etti. gerçekleşen “hayırlı olsun” ziyaretlerinde kısa birer değerlendirme yapan Şahin, Üniversitenin gelişimi için herkesin üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirterek, “neticede aynı gemideyiz. her hayırlı çalışma ve elde edilen her başarı hepimiz için bir mutluluk vesilesidir. tersi de yine hepimizi etkilemektedir. el birliği içinde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. yapılan kısa açıklamanın ardından İç denetim birimiyle, Üniversitedeki işleyişin iç denetim standartlarına uygun bir şekilde yürütülebilmesi için ne türden tedbirler alınabileceği; hukuk müşavirliği”yle ise Üniversitenin hukukî meseleleri hakkında istişareler yapıldı.
İç denetçi nevin girgin ve hukuk müşaviri berkant göçer de rektör Şahin”e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti.  (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası