banner
Gündem

Şahin; ‘Şehrin her taşına elimiz değecek biçimde iş yapıyoruz’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrencisinden çalışanlarına kadar tüm asÜ ailesinin, şehrin her taşına eli değecek biçimde iş yaptıklarını belirtti kamu yönetimi bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, doktor..

Şahin; ‘Şehrin her taşına elimiz değecek biçimde iş yapıyoruz’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrencisinden çalışanlarına kadar tüm asÜ ailesinin, şehrin her taşına eli değecek biçimde iş yaptıklarını belirtti
kamu yönetimi bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, doktor Öğretim Üyesi aysun yemen öncülüğünde, sultanhanı İlçesi yunus emre ortaokuluna kitap ve çeşitli kırtasiye desteğinde bulundu. Şehit Öğretmenler aybüke yalçın ve necmettin yılmaz anısına gerçekleştirilen etkinlikte konuşan rektör Şahin, öğrencisinden çalışanlarına kadar tüm asÜ ailesinin, şehrin her taşına eli değecek biçimde iş yaptıklarını belirtti. asÜ”nün, gerek öğrenciler, gerekse farklı birimler eliyle aksaray”da 20 civarında kütüphane kurduğunu ve çeşitli etkinliklerle eğitime destek sağladığını anımsatan prof. Şahin, “buradaki amacımız sadece kitaplar dağıtmak, kütüphaneler kurmak veya deneyler yapmak değil. bir evladımız bile bugün bu etkinliklerden etkilenir ve bilime yönelirse, yarınlar daha farklı olacaktır. ‘bir” bizim için çok kıymetli. bazen küçük dokunuşlar hayata çok büyük katkılar sağlayabilir” dedi. Şahin, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. doktor Öğretim Üyesi aysun yemen de, öğrencilerinin bu iş için son derece samimi şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “Şehit öğretmenlerimizi unutmuyoruz. onlar için vefa kütüphaneleri kuruyor ve benzeri etkinlikler düzenliyoruz. dördüncü sınıf öğrencilerimiz bu işi ciddiyetle yaptı ve ortaya güzel bir iş çıktı. emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. onları böylesi güzel bir çalışmayla birlikte mezun ediyoruz. hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi. daha sonra asÜ bilimsel ve teknolojik uygulama ve araştırma merkezi uzmanları, ortaokul öğrencilerinin anlayabileceği ölçüde mini deneyler gerçekleştirdi.
 
yapılan konuşmaların ardından yunus emre ortaokulu öğrencileri hazırladıkları mini gösterileri sahneledi ve düzenlenen sergi gezildi. programın son bölümünde kitaplar dağıtıldı; çalışmada emeği geçen öğrenciler adına temsilcilere plaketleri takdim edildi. (haber merkezi)
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası