banner
Gündem

Şahin; ‘Tıp Fakültesi ile ameliyat çeşitliliği arttı’

tip fakÜltesİ akademİk kadrosu peyderpey gelİŞİyor   İl sağlık müdürü cengizhan kılıçaslan ile ekibi, aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin”e bir ziyarette bulundu ve yeni dönem görevinde başarılar..

Şahin; ‘Tıp Fakültesi ile  ameliyat çeşitliliği arttı’
banner

tip fakÜltesİ akademİk kadrosu peyderpey gelİŞİyor
 
İl sağlık müdürü cengizhan kılıçaslan ile ekibi, aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin”e bir ziyarette bulundu ve yeni dönem görevinde başarılar diledi. tıp fakültesi”nin hızlı şekilde ilerlediğini, öğrencilerin eğitimlerinin aksamadan sürdüğünü ve akademik personel sayısının da peyderpey yükseldiğini belirten rektör Şahin, ilk dönemlerinin sağlık alanına dair yatırımların ön palana çıktığı bir dönem olduğunu, yeni dönemde ar-ge ve iç derinliğin artacağı bir sürecin yaşanacağını vurguladı. tıp fakültesi ile birlikte ameliyat çeşitliliklerinin artışına da dikkat çeken Şahin, “bu gelişme, tedavi için vatandaşlarımızın şehir dışına çıkma gerekliliğini ciddi derecede azaltmıştır. bu manada çalışmalara emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. el birliği içinde, sağlık çalışmalarının kalitesinin daha da arttırmanın gayretinde olacağız” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası