banner
Gündem

Sanatseverlerin hafta sonu renkli geçti

aksaray belediyesi, aksaray Üniversitesi (asÜ) konferans salonunda düzenlediği ‘İyi kötü çirkin” isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı. yılmaz çil konserinin ardından televizyon ve tiyatro sahnelerinin tanıdık simaları ersin korkut,..

Sanatseverlerin hafta sonu renkli geçti
banner

aksaray belediyesi, aksaray Üniversitesi (asÜ) konferans salonunda düzenlediği ‘İyi kötü çirkin” isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı. yılmaz çil konserinin ardından televizyon ve tiyatro sahnelerinin tanıdık simaları ersin korkut, erdem baş, hakan bulut ve eray yasin işık aksaraylı sanatseverlerle buluştu.


eray yasin işık”ın kaleme aldığı ahmet burak bacınoğlu”nun yönetmenliğini yaptığı  ‘İyi kötü çirkin” oyunu ile iyilik ve kötülük kavramı; trajik bir olay örgüsü içerisinde hiciv ve esprili bir dille anlatıldı.  İzleyiciler tiyatro oyununu keyifle izleyerek oyucuların performanslarını ayakta alkışladı.
aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer, düzenlenen sanatsal etkinlikle alakalı şu görüşlere yer verdi “sanatseverleri günlük kaygılarından uzaklaştırıp biraz tebessüm ettirebildiysek biraz moral verebildiysek bu bizim için mutluluk verici. göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hemşerilerimiz için sanatsal ve kültürel faaliyetlere ulaşmaları için çaba sarf ediyoruz. bu akşamda aksaraylı sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi bizi ziyadesiyle memnun etti.  Önümüzdeki süreçte de yeni birçok sanatsal faaliyeti aksaraylılarla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası