banner
Gündem

Sanayi esnafları ile hasbıhal ettiler

ak partİ İl ve İlçe baŞkanindan sanayİ esnafina zİyaret” ak partİ İl ve İlçe baŞkanindan sanayİ esnafina zİyaret” ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, beraberindeki merkez İlçe başkanı hamza aktürk..

Sanayi esnafları  ile hasbıhal ettiler
banner

ak partİ İl ve İlçe baŞkanindan sanayİ esnafina zİyaret” ak partİ İl ve İlçe baŞkanindan sanayİ esnafina zİyaret”

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, beraberindeki merkez İlçe başkanı hamza aktürk ile birlikte sanayi esnafını ziyaret edip, isteklerini dinleyerek hayırlı işler diledi.
sanayi sitesi”nde tek tek işyerlerine giren başkan altınsoy, sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.yapılan çalışmalarla ilgili esnafı bilgilendiren ve aksaray”ın her noktasında çalışmaların olduğunu kaydeden başkan altınsoy, “fırsat buldukça ak parti ailesi olarak bizler merkez İlçe, kadın kolları, gençlik kolları teşkilatlarımız ile esnafların taleplerini dinlemek sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretler yapıyoruz. zaman buldukça da sanayi sitesinde ziyaretlere devam edeceğiz” dedi.
ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren sanayi esnafları ise, ziyaretlerinden dolayı İl başkanı hüseyin altınsoy ve merkez İlçe başkanı hamza aktürk”e teşekkür ettiler. (haber merkezi) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası