banner
Gündem

Sefer Alkan’a Kurtuluş desteği

31 mart yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran mhp adayı sefer alkan laleli ve selçuklu mahallelerinin ardından kurtuluş mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. yaklaşık 4 aydır sahalarda seçmenle..

Sefer Alkan’a Kurtuluş desteği
banner

31 mart yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran mhp adayı sefer alkan laleli ve selçuklu mahallelerinin ardından kurtuluş mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
yaklaşık 4 aydır sahalarda seçmenle buluştuklarını ve halkın gösterdiği bu yoğun ilgi ve teveccühün bambaşka bir duygu olduğunu ifade eden mhp adayı alkan; yüzlerce seçmenin katıldığı toplantıda projelerini anlattı.
aksaray”a hak ettiği hizmeti sunmak için bu yola çıktığını vurgulayan mhp adayı alkan; "yüzlerce oy vermemize rağmen sandıkta birinci çıkardığınız parti yıllardır kurtuluş mahallesi”ne bir hizmette bulunmadığını gördük.  Üç dönemdir hizmet alamayan kurtuluş mahallesi”ne vereceğiniz oylar ile 31 mart sonrasında kadromuzla birlikte kurtuluş mahallesi”nin hak ettiği değeri ve hizmeti vereceğiz.  bizler seçimlere çıkarken gönüller hazır sloganıyla yola çıktık.  bugün kurtuluş mahallesi”nde önceki gün laleli ve selçuklu mahallesi”nde görmüş olduk ki gerçekten gönüller hazır.  aksaray kaderine terk edilen bir il olamaz.  bu Şehirde yaşamayan bu şehirde sizlerle birlikte olmayan ve sizlerin sıkıntısını bilmeyen bu şehrinde sıkıntısını bilemez.  yıllardır aksaray”da yaşayan ve her zaman sizinle birlikte olan bir kardeşiniz olarak diyorum ki bu seçim de kullanacağımız oylar ile Şehrimizi tecrübeli, çalışkan ekibe teslim edelim.  mhp olarak kadromuzla beraber hazırız.  aksaray”ın uzun yıllardır hak edip de alamadığı hizmeti mhp ile alacaktır.  göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.  31 mart günü verdiğiniz oylardan pişman olmayacaksınız.  aksaray”ı hep birlikte yöneteceğiz."  dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası