banner
Gündem

Şehit Eren Bülbül parkı, açılıyor

Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Eren Bülbül Parkı, 22 Ağustos saat 19.30’da hizmete açılacak. 11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka İlçesi kırsalında terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül’ün acısı..

Şehit Eren Bülbül parkı, açılıyor
banner

Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Eren Bülbül Parkı, 22 Ağustos saat 19.30’da hizmete açılacak.

11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka İlçesi kırsalında terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül’ün acısı tüm Türkiye’nin yüreğini yakmıştı. Şehit olan Eren Bülbül’ün isminin yaşatılması için Kurtuluş Mahallesi Latif Emekli Caddesi üzerinde hayata geçirilen ‘Şehit Eren Bülbül Parkı’ olarak adlandırdı.

Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları bir Latif Emekli Caddesi üzerinde hayata geçirilen park toplam 6 bin metrekare alandan oluşuyor. Park içerisine çocukların severek kullandıkları yeni nesil oyun grupları yerleştirildi. Şehir genelindeki tüm parklarda olduğu gibi Şehit Eren Bülbül Parkının da günün her saatinde güvenle kullanılması için dekoratif aydınlatmalarla aydınlatıldı. Vatandaşların sıcak yaz günlerinde dinlenmeleri için kent estetiğine uygun modern görünümlü kamelyalarda ihmal edilmedi. Çocukların ve gençlerin spor yapabilmeleri için yapılan renkli zemine sahip basketbol ve voleybol sahaları da proje içerisinde değerlendirildi. Aksaray Belediyesi, parkın isminin yazılı olduğu Türk Bayrağı görünümlü tabelaya Eren Bülbül’e ithafen ’İyi Ki Varsın Eren’ yazdı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tüm vatandaşları Şehit Eren Bülbül Parkının açılışına tüm vatandaşları davet etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası