banner
Gündem

Şehitlerimiz için hatimler okuduk

aksaray mÜftÜlÜĞÜ afrİn Şehİtlerİ ve mehmetçİk İçİn hatİmler okundu  aksaray müftülüğü tarafından organize edilen ve  somuncu baba külliyesi”nde gerçekleştirilen programda dün İkindi namazına müteakip afganlı göçmenlerle birlikte afrin Şehitlerimize hatimler..

Şehitlerimiz için  hatimler okuduk
banner

aksaray mÜftÜlÜĞÜ afrİn Şehİtlerİ ve mehmetçİk İçİn hatİmler okundu  aksaray müftülüğü tarafından organize edilen ve  somuncu baba külliyesi”nde gerçekleştirilen programda dün İkindi namazına müteakip afganlı göçmenlerle birlikte afrin Şehitlerimize hatimler okundu ve dualar edildi.
program kapsamında açıklama yapan İl müftüsü cemalettin bal, “afrin”deki şehitlerimiz için ve kahraman ordumuzun muzafferiyeti için dualar ettik. dinimiz, vatanımız, bayrağımız ve milletimiz uğurunda canlarını feda eden Şehitlerimize allah”tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Şehitlik mertebesi çok ulvi bir mertebedir.”dedi. aksaray”da yaşayan yaklaşık 110 afganlı göçmenin katıldığı programa somuncu baba cami cemaati de iştirak etti. program yemek ikramı ile son buldu.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası