banner
Gündem

“ŞEHRİMİZİ ASBESTLİ BORULARDAN KURTARIYORUZ”

aksaray belediye başkanı evren dinçer”in şehir halkının temiz, sağlıklı içme suyu kullanması için şehir genelinde tüm asbest boruların değiştirilmesi talimatından sonra ekipler,aralıksız çalışıyor.  aksaray belediyesi ekipleri, içme suyu şebekesindeki asbestli..

“ŞEHRİMİZİ ASBESTLİ BORULARDAN KURTARIYORUZ”
banner

aksaray belediye başkanı evren dinçer”in şehir halkının temiz, sağlıklı içme suyu kullanması için şehir genelinde tüm asbest boruların değiştirilmesi talimatından sonra ekipler,aralıksız çalışıyor.
 aksaray belediyesi ekipleri, içme suyu şebekesindeki asbestli boruların değişimine tüm hızıyla devam ediyor. mehmet akif ersoy mahallesiyle bağlantılı olarak selçuklu mahallesi ziraat caddesi üzerinde içme suyu şebeke hattında bulunan asbest borularını yenileyen ekipler, ilerleyen günlerde çalışma sahasını daha da genişletecek.
alt yapı çalışmalarını zaman zaman yerinde inceleyen belediye başkanı evren dinçer, aksaray belediyesinin alt yapıya büyük önem verdiğini açıkladı ve 5 yıl içerisinde şehir genelinde tüm asbestli boruları sökülerek yerine uzun ömürlü ve insan sağlığına zararı olmayan poliüretan borularla değişeceğini işaret etti. İçme suyu şebeke hattında bulunan asbestli borular yüzünden sık sık su kesintisi yaşandığını hatırlatan başkan dinçer, yapılan çalışma sonrası hem sağlıklı su tüketilmesi hem de kesinti sorunlarının da ortadan kalkacağını sözlerine ekledi.
Şehirdeki tüm asbest borularının yenileneceğini söyleyen bakan dinçer, “hedefimiz 5 yıl içinde şehir genelinde bulunan asbest boruların tamamını değiştirmek. halkımızın daha temiz ve daha sağlıklı hatlardan su tüketmesini sağlamak. bunun için ekiplerimiz şehrimizin birçok noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor ”dedi.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası