banner
Gündem

‘Şehrimizi tanıtma gayreti içindeyiz’

aksaray heyetİ, uluslararasi yerelyÖnetİmlerde 6. kadin Şurasina katildi aksaray belediye başkanı evren dinçer, beraberindeki heyet ile ankara ticaret odası congresium”da ak parti kadın kolları genel başkanlığınca düzenlenen cumhurbaşkanı recep tayyip..

‘Şehrimizi tanıtma  gayreti içindeyiz’
banner

aksaray heyetİ, uluslararasi yerelyÖnetİmlerde 6. kadin Şurasina katildi

aksaray belediye başkanı evren dinçer, beraberindeki heyet ile ankara ticaret odası congresium”da ak parti kadın kolları genel başkanlığınca düzenlenen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın da konuşmacı olduğu “uluslararası yerel yönetimlerde 6. kadın Şurası” sempozyumuna katıldı. 
 
belediye başkanı evren dinçer, sempozyum sonrasında ak partili kadınların açmış olduğu aksaray standını ziyaret etti.  ak parti kadın kolları başkanı ferhan polat ve gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ile aksaray”ın yöresel ürünlerinin sergilendiği stantta ziyaretçileri ağırlayan dinçer, şehrin tanıtımına yöresel ürünlerin ciddi anlamda katkı sağladığını söyledi.
 
Şehrin en iyi şekilde tanıtımının yapılması amacıyla pek çok farklı alanda çalışmalar yapıldığına işaret eden dinçer, “kentler, kendileri için marka olmuş tescilli yöresel ürünlerle tanıtılıyor. bizlerde her platformda şehrimizi tanıtımını yapmak için birçok çalışma yürütüyoruz. kamu kurumlarımız ile bu konuda sürekli işbirliği içerisindeyiz” dedi.
 
fuar alanındaki aksaray standında kent tarihini anlatan, doğal ve kültürel zenginliğimizi yansıtan fotoğraflarla birlikte şehre özgü taşpınar halısı, yöresel kıyafetler, yöresel yemekler ve tatlılar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. ziyaretçilere aksaray”ı tanıtılan broşürlerde dağıtıldı.
 
dinçer, beraberindeki heyet ile fuar alanındaki diğer şehirlere ait stantları da ziyaret etti.
 
uluslararası yerel yönetimlerde 6. kadın Şurası sempozyumuna aksaray heyetinden aksaray belediye başkanı evren dinçer, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ve belde belediye başkanları ile birlikte katıldı. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası