banner
Gündem

‘Şehrin dört bir yanında çalışmalarımız sürüyor’

belediye başkanı dr. evren dinçer, vatandaşların görüş ve önerilerini almak için çarşı merkezinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. başkan dinçer, aksaray belediyesi”nin kent genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında esnaflara bilgi..

‘Şehrin dört bir yanında çalışmalarımız sürüyor’
banner

belediye başkanı dr. evren dinçer, vatandaşların görüş ve önerilerini almak için çarşı merkezinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.

başkan dinçer, aksaray belediyesi”nin kent genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında esnaflara bilgi verdi. esnafların görüş ve önerilerini de dinleyen dinçer, belediye çalışmalarının şehrin tüm paydaşları ile istişare içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade ederek”Şehrin dört bir yanında çalışmalarımız devam ederken diğer yandan vatandaşlarımızla hasbihal edip onları dinliyoruz zira herkesin farklı güzel düşünceleri var bizim için bu düşünceler çok kıymetli yaptığım ziyaretlerde vatandaşlarımızın görüşlerini not alıyor bunları değerlendiriyoruz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası