banner
Gündem

Şehrin tarihi simgelerinde kartpostallık görüntüler 

aksaray”ın tarihi simgelerinin karla bütünleşmesi, seyrine doyumsuz görüntüler oluşturuyor. yaklaşık bir haftadır yağan kar yağışı sonrası beyaz örtüye bürünen kentte tarihi mekânlar drone ile havadan görüntülendi. kar ile ayrı bir..

Şehrin tarihi simgelerinde kartpostallık görüntüler 
banner

aksaray”ın tarihi simgelerinin karla bütünleşmesi, seyrine doyumsuz görüntüler oluşturuyor. yaklaşık bir haftadır yağan kar yağışı sonrası beyaz örtüye bürünen kentte tarihi mekânlar drone ile havadan görüntülendi.

kar ile ayrı bir güzelliğe bürünen ihlara vadisi, selime katedrali, hasandağı, narlıgöl gibi mekânlar kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler oluşturdu.  

beyaz İle bÜtÜnleŞen

bÜyÜleyİcİ gÜzellİk

kar yağışı sonrası aksaray”ın tarihi mekânlarının karla bütünleşen güzelliklerini fotoğraflayan zeki seferoğlu, “etkili olan kar yağışı sonrası hasandağı, ihlara vadisi, yüksek kilise, narlıgöl, kızıl kilise ve selime katedrali gibi önemli mekânları fotoğrafladık. gerçekten çok güzel fotoğraflar ortaya çıktı. beyaz ile bütünleşen mekânlar büyüleyici bir güzelliği ortaya çıkarttı. bizde bu anı kaçırmak istemedik çünkü daha önce böyle bir kar yağışı görmemiştik. çektiğimiz fotoları sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımızda büyük bir ilgi gördü” diye konuştu. haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası