banner
Gündem

Sertifikası oylamayan bu işi yapamayacak

ev ve sÜs hayvanlari satiŞi yapan İŞletmecİlere sertİfİkali eĞİtİm aksaray belediyesi zabıta müdürlüğünce ev ve süs hayvanları satışı yapan işyeri (pet-shop)sahiplerine 27.04.2018 cuma günüsaat 14.00da aksaray belediyesi konferans salonunda akvaryum..

Sertifikası oylamayan  bu işi yapamayacak
banner

ev ve sÜs hayvanlari satiŞi yapan İŞletmecİlere sertİfİkali eĞİtİm aksaray belediyesi zabıta müdürlüğünce ev ve süs hayvanları satışı yapan işyeri (pet-shop)sahiplerine 27.04.2018 cuma günüsaat 14.00da aksaray belediyesi konferans salonunda akvaryum eğitimi verileceği bildirildi.
seminere katılacaklara,‘akvaryum eğitimi”nin yanı sıra ev ve süs hayvanların bakımı ve korunması ile işyerinin veya satış noktalarının taşıması gereken teknik ve fiziksel koşullarının uygunluğu konusunda eğitim verilecek. eğitimden sonra katılımcılara sertifika verileceği kaydedildi.
zabıta müdürlüğünden yapılan açıklamada; “5199 sayılı hayvanların korunmasına dair uygulama yönetmeliğinin 13 maddesine istinaden ev ve süs hayvanı satış yapan kişiler, bu hayvanların bakımı ve korunması ile ilgili olarak yerel yönetimler tarafından düzenlenen eğitim programına katılarak sertifika almakla yükümlüdür”denildi.
bu konuya istinaden eğitime katılmayan ve yetki belgesi olmayan işletme sahiplerine ise işyeri açma izni verilmeyeceği gibi ev ve süs hayvanı ticareti yapmalarına müsaade edilmeyeceği duyuruldu.
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası