banner
Özel

Sıcak havalarda ‘damacana su’ satışları arttı

Aksaray”da hava sıcaklıkları damacana su satışlarını artırdı. yaz döneminde hava sıcaklıklarının zaman zaman 30 dereceye çıktığı aksaray”da son bir haftadır “damacana su” satışları arttı. aksaray”da hava sıcaklıkları damacana su satışlarını..

Sıcak havalarda  ‘damacana su’  satışları arttı
banner

Aksaray”da hava sıcaklıkları damacana su satışlarını artırdı. yaz döneminde hava sıcaklıklarının zaman zaman 30 dereceye çıktığı aksaray”da son bir haftadır “damacana su” satışları arttı.
aksaray”da hava sıcaklıkları damacana su satışlarını artırdı. yaz döneminde hava sıcaklıklarının zaman zaman 30 dereceye çıktığı aksaray”da son bir haftadır “damacana su” satışları arttı. ev ve iş yerlerinde kullanılan damacana suya talep, sıcaklıkların etkisini daha da fazla hissettirdiği mayıs ayı sonu ile su satışlarını da hızlandı. yaz sıcaklarına denk gelen ramazan ayında da su satışlarının artığı belirtildi. aksaray”da damacana su satışı yapan ahmet kocagöl, “ramazan ayı ile birlikte satışlarında artış olduğunu belirtti. ramazan”ın da sıcak havalara ve yaz mevsimine denk gelmesi işlerimizi oldukça etkiledi. Özellikle biz son bir haftadır iftardan sonra da mesai yapıyoruz. İftarda insanların aklına ilk su içmek geliyor, su satışlarında geçen aya göre yüzde 25 bir artış gerçekleşti. talebi karşılamaya çalışıyoruz.” dedi.
İnsanların doğal kaynak suyuna önem vermesinin, kentte hazır su tüketme bilincinin oluşmasının kendilerini mutlu ettiğini anlatan kocagöl, işlerinin bugünlerde iyi olduğunu söyledi. haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası