banner
13

Şiddete hayır

dünya çapında yaygınlaşan ve tüm toplumları derinden etkileyen bir konu haline gelen kadına şiddet, özellikle son yıllarda ülkemizde de sıklıkla gündem oluyor. türkiye”de öldürülen kadınlara dikkat çekmek amacıyla kültür park..

Şiddete hayır
banner

dünya çapında yaygınlaşan ve tüm toplumları derinden etkileyen bir konu haline gelen kadına şiddet, özellikle son yıllarda ülkemizde de sıklıkla gündem oluyor.
türkiye”de öldürülen kadınlara dikkat çekmek amacıyla kültür park site avm” de aksaray kadın ağı derneği tarafından kurulan stantta açıklamalarda bulunan dernek yetkilisi hatice berk, kadın cinayetlerine tepki çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla stant açtıklarını belirtti.
bu konuda tüm toplumu bilinçlendirmek istediklerini ve şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını ifade eden berk, “kadın veya erkek ayrım yapmadan, yaşanabilir bir dünya için insanlarımıza bilgi vermek istiyoruz. kadın erkek kim olursa olsun ortada bir şiddet olduğu zaman şikâyetçi olmamız gerekiyor. bunu herkesin bilmesi gerekiyor ”diye konuştu. foto-haber: dilara çİftcİ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası