banner
Gündem

‘Sıkıntılar tahammül edilemeyecek noktada’

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Aksaray’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafa bir dokunup bin ah işittiklerini söyleyen Erel “Ekonomik sıkıntılar tahammül edilemeyecek seviyelere geldi” dedi. Esnafın artan maliyetler nedeniyle iflasın eşiğindeki olduğunu..

‘Sıkıntılar tahammül edilemeyecek noktada’
banner

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Aksaray’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafa bir dokunup bin ah işittiklerini söyleyen Erel “Ekonomik sıkıntılar tahammül edilemeyecek seviyelere geldi” dedi.

Esnafın artan maliyetler nedeniyle iflasın eşiğindeki olduğunu belirten Erel, vatandaşların alım gücünün enflasyon karşısında eridiğini ve ancak iktidar yetkililerinin bu gerçeği görmezden geldiğini savundu.

Erel ziyaretlere ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu; “Esnafımızın maliyetleri arttı, her geçen gün her şeye zam geliyor. Haliyle esnafımız fiyatlarına yansıtıyor, vatandaş da bu zamlar karşısında çaresizce eziliyor. Ekonomik kriz tarihin en üst seviyelerine gelmiş vaziyette. Ama bugünleri geride bırakacağız. Aksaray’da yaptığımız ziyaretlerde vatandaşın bu sefer kararlı olduğunu, kendilerini görmezden gelen iktidara en büyük dersi sandıkta vereceğini gördük. Erken ya da zamanında yapılacak ilk seçimde iktidar da bunu görecek. Milletimiz kararını vermiş, Aksarayımız değişime hazır. Bolluk, bereket, huzur dolu günlere kavuşacağız Allah’ın izniyle. Millet bizi çağırıyor. Çok az kaldı” dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası