banner
Gündem

‘Siz yeter ki okuyun, araştırın, çalışın’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kitap konaklarında ders çalışan öğrencileri ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelmek için çeşitli etkinlikler düzenlediğini bildiren Dinçer, kitap konaklarında ders çalışan gençleri unutmadıklarını ifade etti…

‘Siz yeter ki okuyun, araştırın, çalışın’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kitap konaklarında ders çalışan öğrencileri ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir araya gelmek için çeşitli etkinlikler düzenlediğini bildiren Dinçer, kitap konaklarında ders çalışan gençleri unutmadıklarını ifade etti.

Aksaray Belediyesine bağlı Nuri Yazıcı Kitap Konağı ve Paşacık Kitap Konağı soğuk kış günlerinde öğrenciler için sıcak bir çalışma ortamı oluşturdu. Gençlerin kitap okuduğu, ders çalıştığı ve araştırma yapma imkanı bulduğu kitap konakları özgün mimarisi ve imkanları ile sevilerek kullanılıyor.

Gençlerin bu yoğun çalışma temposunda onlara destek ve motivasyon sağlamak istediklerini dile getiren Başkan Dinçer, kitap konağında çalışma yapan öğrencilere ikramlarda bulundu. Evren Dinçer öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası