banner
Asayiş

​ Sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilen 10 kişi hastaneye kaldırıldı

aksaray  merkez ve ilçelerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 10 kişi hastaneye kaldırıldı.  aksaray  merkez ve ilçelerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 10 kişi hastaneye kaldırıldı. edinilen bilgiye göre  ortaköy..

​ Sobadan sızan karbonmonoksit  gazından etkilen 10 kişi hastaneye kaldırıldı
banner

aksaray  merkez ve ilçelerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 10 kişi hastaneye kaldırıldı. 
aksaray  merkez ve ilçelerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 10 kişi hastaneye kaldırıldı. edinilen bilgiye göre  ortaköy ilçesinde  ikamet eden 2 kişi dün akşam sobayı yaktı. yatmadan önce sobayı söndürmeden uyuyan aydın Ö (19) ile çiçek ç (70) sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi. sabah saatlerinden yaşanan olayda aniden uyanan aile sakinleri durumu fark etti. durum hemen 112 acil servis ekiplerine bildirildi. kısa sürede olay yerine gelen ekipler karbon monoksit gazından zehirlenen kişilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”ne kaldırıldı.İkinci olay gülağaç ilçesindeki evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen  yunus a (24), büşra a (23) murat t (26) 112 acil servis ekipleri tarafından aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”ne kaldırıldı.Üçüncü olay ise tacın mahallesinde elif a (33) zeliha b (29) acil servis ekipleri tarafından aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”ne kaldırıldı.son olay ise güzelyurt ilçesinde yaşayan recep k (50) ile keziban k(64) sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilindi.olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince karbon monoksit gazından zehirlenen kişilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”ne kaldırıldı.tedavi altına alınan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası