banner
Gündem

 ‘Sorunları hızlı bir şekilde  çözüme kavuşturacağız’

Vali Hamza Aydoğdu; birim amirlerinin katıldığı toplantıda yaz tatil döneminde çocuklar ve gençlere yönelik yapılacak etkinlik ve projelerle ilgili bilgi aldı. İl Özel İdaresi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Aksaray Valiliği..

 ‘Sorunları hızlı bir şekilde   çözüme kavuşturacağız’
banner

Vali Hamza Aydoğdu; birim amirlerinin katıldığı toplantıda yaz tatil döneminde çocuklar ve gençlere yönelik yapılacak etkinlik ve projelerle ilgili bilgi aldı. İl Özel İdaresi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Aksaray Valiliği Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlayacak bilgi portalı ile İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yürütülecek Alzheimer ve Demans Hastaları Sağlıklı ve Güvenli Yaşam Desteği projelerinin sunumları yapıldı.

Aksaray Valiliği himayesinde birim müdürlüklerinin temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan komisyonun yaz tatil döneminde çocuklar ve gençlere yönelik yapılacak etkinlik ve projelerle ilgili sunumunu izleyen Vali Aydoğdu; Aksaray’ın her alanda fark oluşturmaya devam ettiğini söyledi.  Aydoğdu, birim amirlerine; “Kalplere dokunmaya hep birlikte devam edeceğiz. Hepimiz işimizi en güzel şekilde yaparak bu millete ve devlete olan sorumluluğumuzu en üst seviyede göstereceğiz” dedi.

 

           

‘SORUNLAR KONUSUNDA

HASSAS OLMALIYIZ’

Vatandaşların kurum ve birimlere gelerek ilettiği sorunlarla ilgili hassas olunmasının önemini vurgulayan Vali Aydoğdu “Vatandaşların ilettiği problemlerinin çözüme kavuşturulması lazım. Bütün problemleri çözemeyebiliriz. Önemli olan o sorunla ilgili vatandaşlara olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmalı. Yeni hazırlanan sistemde kurumlarımızın yetkilendirildiği idareci ve personelleri vatandaşların ilettiği, talepte bulunduğu sorunlarla ilgili verileri görebilecekler. Köyleri gezdiğimizde veya kent merkezinde bir vatandaşla karşılaştığımızda en temel problem vatandaşın ilettiği sorunlara dönüş yapılmaması. Yeni sistem 5 günü aşan ve vatandaşlara dönüş yapmayan ilgili kuruma uyarı verecek. Sistem ile ilgili personel hizmet içi eğitimleri kısa sürede verilecek. Bilgi portalından gelen sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız. Artık yönetici profili değişiyor. O nedenle hep beraber kalplere dokunmaya devam edeceğiz. Bu konuda işimizi en iyi şekilde yaparak gayret göstereceğiz” dedi.

Toplantıda; yaz tatil döneminde çocuklar ve gençlere yönelik yapılacak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle ilgili değerlendirmeler yapılırken, birim amirlerinin bu konuda görüş ve önerileri alındı.Toplantıya Vali Yardımcıları Mehmet Tanışır, Mustafa Duruk, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik ve birim amirleri katıldı. (Haber Bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası